Sleutelhanger metaal

Sleutelhanger met kunstlederen bandje en glanzend metalen plaatje waarop wij jouw logo graveren. Deze leuke kleurrijke sleutelhanger met logo is een blikvanger als je deze aan de sleutelbos hebt hangen. De sleutelhanger met logo welke wij dmv een gravure aanbrengen zit verpakt in een milieuvriendelijke kartonnen sleeve. Een bedrukte sleutelhanger is een leuk geschenk om aan bestaande klanten of nieuwe relaties te geven. Omdat wij de sleutelhanger in eigen beheer graveren kunnen wij snel, voordelig en vakkundig jouw logo zo aanbrengen zoals je het wilt hebben

De genoemde prijs is inclusief gravure van uw logo op 1 positie.

Instellen € 45,00 per logo

U kunt bij ons ook een kleiner aantal sleutelhangers bestellen en laten graveren. Vraag met de blauwe knop een persoonlijke offerte aan en als u een logo meestuurt ontvangt u tevens een gratis digitale impressie. Zo kunt u de werking van een graveerde sleutelhanger met uw logo zien. 

Het graveren van een sleutelhanger is een nauwkeurig werk en wij willen dat u tevreden bent met het resultaat. Daarom ontvangt u voor order altijd een gratis digitale proef ter goedkeuring, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

€ 1,75 excl. btw


Aantal Prijs
100 € 1,75
250 € 1,65
500 € 1,57
1000 € 1,48
2500 € 1,29

 

3 andere producten in dezelfde categorie: