Sleutelhanger metaal

Leuke sleutelhanger met een flesopener en 5 kleine karabijnhaken om de sleutels snel, veilig en gemakkelijk aan te bevestigen. De metalen sleutelhanger kunnen wij voorzien van jouw logo middels een lasergravure. De lichte maar toch stevige sleutelhanger is een opvallende hanger door de gekleurde haakjes. Jouw logo komt er dan ook krachtig op uit dankzij de witte/zilverkleurige gravure. Wij kunnen de sleutelhanger met logo in eigen beheer graveren en daardoor kan je deze snel ontvangen. u kunt zowel op de voorzijde als op de achterzijde de sleutelhanger laten graveren.

De genoemde prijs is inclusief gravure van uw logo op 1 positie.

Instellen € 45,00 per logo

U kunt bij ons ook een kleiner aantal sleutelhangers bestellen en laten graveren. Vraag met de blauwe knop een persoonlijke offerte aan en als u een logo meestuurt ontvangt u tevens een gratis digitale impressie. Zo kunt u de werking van een graveerde sleutelhanger met uw logo zien. 

Het graveren van een sleutelhanger is een nauwkeurig werk en wij willen dat u tevreden bent met het resultaat. Daarom ontvangt u voor order altijd een gratis digitale proef ter goedkeuring, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

€ 3,25 excl. btw


Aantal Prijs
50 € 3,25
100 € 2,99
250 € 2,65
500 € 2,40
1000 € 1,99