sleutelhanger Karabijn

Sleutelhanger met karabijnhaak voor een sportieve uitstraling. Door de combinatie van de natuurlijke materialen als het stoffen bandje, metalen plaatje en ring en aluminium karabijn is dit een mooi product. De bedrukte sleutelhanger wordt tevens geleverd in een milieuvriendelijke kartonnen sleeve. Deze sleutelhanger heeft een krachtige en stoere uitstraling en daar zal jouw logo goed op uitkomen. Het logo graveren wij rechtstreeks op het metalen plaatje. Omdat wij in eigen beheer graveren, weten wij precies hoe jouw logo het beste erop uitkomt. Wij kunnen daardoor snel, flexibel en vakkundig leveren.

De genoemde prijs is inclusief gravure van uw logo op 1 positie.

Instellen € 45,00 per logo

U kunt bij ons ook een kleiner aantal sleutelhangers bestellen en laten graveren. Vraag met de blauwe knop een persoonlijke offerte aan en als u een logo meestuurt ontvangt u tevens een gratis digitale impressie. Zo kunt u de werking van een graveerde sleutelhanger met uw logo zien. 

Het graveren van een sleutelhanger is een nauwkeurig werk en wij willen dat u tevreden bent met het resultaat. Daarom ontvangt u voor order altijd een gratis digitale proef ter goedkeuring, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

€ 2,39 excl. btw


Aantal Prijs
100 € 2,39
250 € 2,29
500 € 2,16
1000 € 2,06
2500 € 1,97

 

4 andere producten in dezelfde categorie: