RFID kaarthouder

Aluminium kaarthouder voor al uw kaarten. In deze praktische RFID cardholder kunnen maar liefst 6 pasjes. Zo kunt u veilig creditcards, bankpassen, ov chipcard en andere passen bewaren. Dankzij de aluminium behuizing kunnen onverlaten uw belangrijke gegevens niet stelen. Wij graveren de houder met jouw logo en reclame. Een bedrukte RFID cardholder is een leuk en veilig relatiegeschenk en uw klanten zullen dit op prijs stellen. 

De vermelde prijs is incl. een gravure op 1 zijde.

Wij leveren u ook een kleiner aantal. Vraag via de blauwe button snel een persoonlijke offerte aan.

Een RFID cardholder graveren is een nauwkeurig werk en wij zorgen ervoor dat uw bedrukte RFID kaarthouder 7 dagen na goedkeuring van de drukproef worden verstuurd. De RFID cardholder kunnen wij ook aan 2 zijdes graveren waardoor de attentiewaarde extra groot is.

Meer details

€ 3,19 excl. btw


Aantal Prijs
50 € 3,19
100 € 3,05
250 € 2,89
500 € 2,69
750 € 2,59

 

Meer informatie

Een RFID kaarthouder bedrukken met jouw eigen logo - Een bedrukte RFID kaarthouder is een ideaal relatiegeschenk om aan jou relaties te geven. Wie wil er niet veilig onderweg gaan en zijn belangrijke kaarten als identiteitskaart, creditkaart, bankpas, OV Chipkaart en overigen veilig meenemen zonder bang te hoeven zijn dat allen belangrijke data geskimd wordt. We noemen dit vandaag de dag digitaal zakkenrollen.

Dankzij de aluminium behuizing van de RFID houder, kunnen de stralen van de RFIF readers niet doordringen naar jouw data. Lekker veilig gevoel toch?

RFID houders kunnen wij het superstrak met jouw logo graveren. Wij graveren jouw reclame standaard op 1 zijde. Maar uiteraard kunnen wij ook aan zijdes graveren. Een gegraveerde RFID kaarthouder is een welkom relatiegeschenk voor jouw relaties.

Wij hebben ook een RFID houder met een etui waarin je zowel papiergeld kan bewaren en nog plek hebt voor een extra kaart. Wij verwachten binnenkort een RFID houder te kunnen leveren met een lederen etui en een kleingeld vakje. Zo kan je dit als de nieuwe portemonee beschouwen.

Product informatie:

Item 9072507

Materiaal: Aluminium

Gewicht: 0,061 kg

Drukformaat: 5 x 3 cm

Verpakking per stuk: geschenkverpakking 

Kleinverpakking: 50 stuks

Grootverpakking: 200 Stuks

1 ander product in dezelfde categorie: