Paraplu, automatisch

De paraplu Bern is een van de meest verkochte paraplu's om aan relaties mee te geven of om tijdens een event in te zetten voor het geval dat het gaat regenen.

De genoemde prijs is inclusief een opdruk van uw logo in 1 kleur op 1 positie.

De paraplu bedrukken wij met uw logo op 1 of meerdere segmenten.

Wij leveren u ook een kleiner aantal. Vraag via de blauwe button snel een persoonlijke offerte aan.

Een paraplu bedrukken is een nauwkeurig werk en wij zorgen ervoor dat uw bedrukte paraplu's 7 dagen na goedkeuring van de drukproef worden verstuurd. Afhankelijk van uw logo bedrukken wij de paraplu in meerdere kleuren. Maar ook de paraplu bedrukken op meerdere segmenten doen wij vaak, omdat de attentiewaarde van het logo hierdoor wordt vergroot.

Meer details

€ 4,90 excl. btw


Aantal Prijs
50 € 5,79
100 € 4,59
250 € 4,29
500 € 3,99
1000 € 3,79

 

Meer informatie

Product informatie:

Item 45131

Materiaal: Polyester bespanning

Gewicht: 0,382 kg

Drukformaat: 20 x 15 cm

Verpakking per stuk: polybag

Kleinverpakking: 25 stuks

Grootverpakking: 50 Stuks

Paraplu bedrukken:

Bedrukte paraplu Bern behoort tot de categorie goedkope paraplu's, maar wel met een goede kwaliteit/prestatieverhouding. De polyester bespanning is uitermate geschikt om uw logo mooi dekkend te bedrukken. Laat uw paraplu bedrukken in 1 of meerdere kleuren of op meerdere segmenten. Een paraplu bedrukken is een vak apart en er zijn zelfs meerdere methodes om uw logo op de paraplu te bedrukken. Voor het maken van de juiste offerte is het vaak raadzaam om een logo mee te sturen als het uit meerdere kleuren bestaat. Een bedrukte paraplu met uw logo vormt het visitekaartje van uw bedrijf of vereniging en dan wilt u toch ook dat u de beste kwaliteit ontvangt tegen de allerbeste prijs? Daarom is de paraplu Bern een van de meest verkochte bedrukte paraplu's als promotioneel product.

Betekenis paraplu: (bron: Wikipedea)

Een bedrukte paraplu of regenscherm is een gebruiksvoorwerp dat de functie heeft om een persoon tegen de regen te beschermen. Een paraplu bestaat uit een stok met handvat en haaks daarop een scherm. Het scherm bestaat uit een aantal baleinen waarover een waterafstotende materiaal is gespannen. Het scherm wordt opgehouden en op spanning gebracht doordat iedere balein met een dwarsbalkje (de spanner) van de stok wordt gehouden. Paraplu’s die we kunnen bedrukken zijn meestal inklapbaar en soms ook verder opvouwbaar.

Het woord paraplu komt van het Franse parapluie, dat zoveel betekent als "tegen de regen". Bedrukte paraplu's kunnen ook gebruikt worden als bescherming tegen de zon, maar speciaal daarvoor bestaat er een variant op de paraplu, de parasol.

Geschiedenis paraplu: (bron: Wikipedea)

De paraplu stamt af van de parasol. Parasols bestonden al in de oudheid, bijvoorbeeld in het oude Assyrië, Egypte Griekenland en China.. Vanaf de Renaissance werden parasols steeds meer gebruikt in de Westerse wereld. De hogere klassen gebruikten een parasol als statussymbool. Aan een witte huid kon men zien dat men niet buiten hoefde te werken. Geleidelijk aan begon men parasols ook als regenscherm te gebruiken

Rond 1760 werden in Frankrijk de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. De paraplu werd toen in Europa vooral gezien als een product voor welgestelde dames. Vanaf 1750 begonnen ook mannen in Engeland paraplu's bij zich te dragen, onder invloed van Jonas Hanway (1712-1786). Nog altijd wordt de paraplu (samen met de bolhoed) gezien als karakteristiek voor de Londense gentleman. Vanaf de Eerste Wereldoorlog werden paraplu's in massaproductie gemaakt. In 1928 vond Hans Haupt een paraplu uit die niet alleen opvouwbaar, maar ook inklapbaar was. In de jaren 50 van de 20e eeuw werd de paraplu steeds meer een mode-accessoire. Het was een echt luxe-product, totdat men in de lagelonenlanden steeds goedkoper paraplu's kon produceren.

2 andere producten in dezelfde categorie: