Lederen schrijfmap

A-4 Schrijfmap van bonded leather met een insteekvak, visitekaartvakjes, insteeklussen voor pennen, vak en houder voor een smartphone en een gelinieerd schrijfblok met een kleine kalenderopdruk. Een luxe bonded lederen schrijfmap is ideaal voor uw vergaderingen of werkzaamheden. Dankzij de aparte vakjes kan je de spulletjes netjes organiseren. Het logo brengen wij door middel van een lasergravure aan op het metalen plaatje aan de voorzijde. 

De prijs is inclusief uw logo gegraveerd op 1 positie.

Vraag snel via de blauwe button een persoonlijke offerte aan en stuur jouw logo mee. Dan ontvang je naast de scherpste prijs ook direct vrijblijvend een digitaal ontwerp gratis.

Indien gewenst leveren wij ook een kleiner aantal. Vraag via de blauwe button snel een persoonlijke offerte aan.

Een schrijfmap bedrukken is een nauwkeurig werk en wij zorgen ervoor dat jouw bedrukte schrijfmappen 7 dagen na goedkeuring van de drukproef worden verstuurd. Afhankelijk van het logo bedrukken wij de schrijfmap in meerdere kleuren. Schrijfmappen van PU ,polyester, kunststof op nylon kunnen wij tot 4 kleuren bedrukken. Er zijn verschillende druktechnieken om uw meerkleurenlogo perfect aan te brengen.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Meer details

€ 17,99 excl. btw


Aantal Prijs
25 € 17,99
50 € 15,90
100 € 15,25
250 € 14,69
500 € 13,99

 

Meer informatie

Product informatie:

Item: Sertino -  GG2062903

Materiaal: Bonded leather

Gewicht: 0,779 kg

Drukformaat: 3 x 1cm dmv graveren

Verpakking per stuk: non woven bag

Kleinverpakking: 10 stuks

Grootverpakking:  20 Stuks

19 andere producten in dezelfde categorie: